AnaSayfa / Genel / Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bot kaybetmek garanti olacak makama oturacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı bot görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bot ayakkabı görmek onlardan fayda göreceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı botu görmek ticarette şansının yaver gideceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bot ve ayakkabı görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir