AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak bot görmek

Kahve falında ıslak bot görmek

Kahve falında ıslak bot görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında ıslak bot gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ıslak bot görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah bot satın almak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çizme bot giymek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz bot görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Kahve falında bot ayakkabı giymek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker botu giymek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında şişme bot görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bot görmek içebileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir