AnaSayfa / Genel / Kahve falında bot almak

Kahve falında bot almak

Kahve falında bot almak maddi kaynakların zarar göreceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Kahve falında bot almak gördüyseniz:

  • Son derece huzurlu bir ilişkinin temelini atmanız mümkündür.

Kahve falında yeni bot giymek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bot görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bot görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizme bot almak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek botu görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında botla gezmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir