AnaSayfa / Genel / Kahve falında botla gezmek

Kahve falında botla gezmek

Kahve falında botla gezmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sermayesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında botla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Kahve falında denizde botla gezmek zamanla daha çok para elde edeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında botla gezmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bot hediye almak aylık gelirinin artacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bot görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek görme ve alma şansına sahip olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Kahve falında başkasının botunu giymek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye bot almak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker botu görmek belalı insanlara denk geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir