AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bot görmek

Kahve falında uzun bot görmek

Kahve falında uzun bot görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bot gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında uzun bot görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında siyah uzun bot görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu bot görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kışlık bot görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi bot giymek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan botu görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir