AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe bot görmek

Kahve falında pembe bot görmek

Kahve falında pembe bot görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pembe bot gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Kahve falında pembe bot görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak bot görmek bunalıma gireceğine, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında mavi bot görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa bot giymek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz botuna binmek sorunlarının artacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bot hediye almak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hasta ise şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında kirli bot görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bot giydiğini görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir