AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşlukta uçmak

Kahve falında boşlukta uçmak

Kahve falında boşlukta uçmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, ağız tadına kavuşacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşlukta uçmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizde yaşadığınız sıkıntılar veya belirsizlikler yavaş yavaş sona eriyor.

Kahve falında boşlukta uçmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında boşluğa uçmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret eder.

Kahve falında uzay boşluğunda olmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile saadetinin artacağına inanılır.

Kahve falında boşluğa basmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, merdiven atlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir