AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluğa uçmak

Kahve falında boşluğa uçmak

Kahve falında boşluğa uçmak kazançlı işler yapacağına, büyük işlere imza atacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında boşluğa uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak sorunlarını çözeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boşluğa uçmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşlukta uçmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet eder.

Kahve falında uzay boşluğu görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boşlukta yüzmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında bi boşluğa düşmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir