AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzay boşluğunda olmak

Kahve falında uzay boşluğunda olmak

Kahve falında uzay boşluğunda olmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, hasretlerin biteceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında uzay boşluğunda olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzay boşluğunda olmak mali olarak küçüleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzay boşluğu görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boşlukta yüzmek kırgınlıkların biteceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşlukta düştüğünü görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir