AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba un görmek

Kahve falında bir torba un görmek

Kahve falında bir torba un görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, prestij kazanılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir torba un gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Kahve falında un torbası görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında bir torba un görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Kahve falında un torbaları görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torba taşımak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum torbası görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına işarettir.

Kahve falında altın torbası görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir torba yumurta görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu torba görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir