AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum torbası görmek

Kahve falında kum torbası görmek

Kahve falında kum torbası görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında kum torbası gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Kahve falında kum torbası görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum torbası taşımak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında torbayla altın görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç torbası görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir torba altın görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında göz torbası görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında torbayla elma görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir