AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava tellemek

Kahve falında tava tellemek

Kahve falında tava tellemek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kötü gününden de geri duracağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kendi işine sahip olacağına, rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında tava tellemek gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Kahve falında tava tellemek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı tava görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında patlıcan tavası görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavada hamsi görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Kahve falında yumurta tavası görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tava görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında tava yıkamak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında eski tava görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir