AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı tava görmek

Kahve falında yağlı tava görmek

Kahve falında yağlı tava görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı tava gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tavada kızgın yağ görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavada yağ eritmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında tavada yağ görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında yağlı tava görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında tavada ekmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta görmek rahatının yerinde olacağına, maddi olarak güç kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çizik tava görmek işlerin yolundan çıkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tava tellemek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir