AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusuna atlamak

Kahve falında su kuyusuna atlamak

Kahve falında su kuyusuna atlamak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kuyusuna atlamak gördüyseniz:

  • Tepkilerinize duygularınızı karıştırmamanızda fayda var.

Kahve falında su kuyusuna atlamak sorunlu bir dönem geçirileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kuyuya atladığını görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kuyuya atladığını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Kahve falında kuyu atlamak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında su kuyusuna girmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında su kuyusu düşmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya su dökmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir