AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezara yatmak

Kahve falında boş mezara yatmak

Kahve falında boş mezara yatmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında boş mezara yatmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında boş mezara yatmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezara bakmak çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş arazide mezar görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendini boş mezarda görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi boş mezarını görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında içi boş mezar görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir