AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezara bakmak

Kahve falında boş mezara bakmak

Kahve falında boş mezara bakmak elinin de bollaşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, gözyaşlarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında boş mezara bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Kahve falında boş mezara bakmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret eder.

Kahve falında boş eve bakmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş ev bakmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş mezara görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş arazide mezar görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş mezar görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında boş bebek mezarı görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarı boş görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir