AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezara görmek

Kahve falında boş mezara görmek

Kahve falında boş mezara görmek güvensizliğini yeneceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş mezara gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında boş mezara girmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi mezarını boş görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında boş mezara görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında içi boş mezar görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş mezar kazmak kaybetmeyi göze alamayacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında boş bebek mezarı görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarı boş görmek refah içinde olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir