AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezara girmek

Kahve falında boş mezara girmek

Kahve falında boş mezara girmek hanesindeki rızkın eksileceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş mezara girmek gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Kahve falında boş mezara girmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulur.

Kahve falında boş mezarın içine girmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında boş havuza girmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet eder.

Kahve falında boş küvete girmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında boş bir eve girmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında boş binaya girmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında iki boş mezar görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş mezara görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir