AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bebek mezarı görmek

Kahve falında boş bebek mezarı görmek

Kahve falında boş bebek mezarı görmek sorunların artacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, o işten ekmek yiyeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Kahve falında boş bebek mezarı gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında boş bebek mezarı görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş mezara yatmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek işlerin yoluna sokulacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş mezara düşmek sabrını zorlayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kendi boş mezarını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş mezara görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini boş mezarda görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir