AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş havuza düşmek

Kahve falında boş havuza düşmek

Kahve falında boş havuza düşmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bunun için sabırsızlanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında boş havuza düşmek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında boş havuza düşmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında boş havuza atlamak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında boş havuz temizlemek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında boş havuzda yüzmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş havuza girmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında havuzu boş görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında içi boş havuz görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işarettir.

Kahve falında boş havuz görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir