Kahve falında mezar boş mezar görmek

Kahve falında mezar boş mezar görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar boş mezar gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Kahve falında boş mezara girmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık boş mezar görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Kahve falında mezarı boş görmek insanları kıracağına, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında boş mezarın içine girmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında içi boş mezar görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar boş mezar görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında boş bebek mezarı görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalettir.

Kahve falında kendini boş mezarda görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir