AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kase süt görmek

Kahve falında bir kase süt görmek

Kahve falında bir kase süt görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, farklı kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kase süt gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Kahve falında bir kase süt görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi cam kase görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kase görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında kırık kase görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında metal kase görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dolu kase görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında çorba kasesi görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında cam kase kırmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir