AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen kase görmek

Kahve falında porselen kase görmek

Kahve falında porselen kase görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işlerin hafifleyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Kahve falında porselen kase gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Kahve falında porselen kase görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kase satın almak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutsal kase görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kase kırmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında kase görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salata kasesi görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında çorba kasesi görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker kasesi görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir