AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba kasesi görmek

Kahve falında çorba kasesi görmek

Kahve falında çorba kasesi görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iyi şartlara kavuşacağına, insanlara olan güvenin artacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında çorba kasesi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında çorba kasesi görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında mavi cam kase görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kase görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kase görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir kase şeker görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında bakır kase görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metal kase görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında porselen kase görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir