AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kase görmek

Kahve falında beyaz kase görmek

Kahve falında beyaz kase görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, aile hayatına adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kase gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz kase görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında cam kase kırmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kase görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş kase görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kase satın almak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işarettir.

Kahve falında kase yoğurt görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kase almak bir sağlık sorunu yaşanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir