AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kasa görmek

Kahve falında boş kasa görmek

Kahve falında boş kasa görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş kasa gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Kahve falında boş kasa görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında boş para kasası görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların giderileceğine delalettir.

Kahve falında boş meyve kasası görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş sebze kasası görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kasada meyve görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kasa ekmek görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kasayla ekmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kasa şeftali görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir