AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş sebze kasası görmek

Kahve falında boş sebze kasası görmek

Kahve falında boş sebze kasası görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında boş sebze kasası gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Kahve falında boş sebze kasası görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze kasası görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş para kasası görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında boş kasa görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş meyve kasası görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kasayla üzüm görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında para kasası görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kasa taşımak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir