AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa ekmek görmek

Kahve falında bir kasa ekmek görmek

Kahve falında bir kasa ekmek görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kasa ekmek gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Kahve falında bir kasa ekmek görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasayla ekmek görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla ekmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek kasası görmek keyifli olacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, hayattan daha zevk alacağına delalettir.

Kahve falında bir kasa ekmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kasalarda balık görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir