AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa şeftali görmek

Kahve falında bir kasa şeftali görmek

Kahve falında bir kasa şeftali görmek bekârlığına da veda edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kasa şeftali gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında bir kasa şeftali görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına inanılır.

Kahve falında kasada şeftali görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasayla şeftali görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kamyonet kasası görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon kasasında yolculuk yapmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik kasa görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kamyon kasasına binmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba kasasına binmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir