AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla ekmek

Kahve falında kasayla ekmek

Kahve falında kasayla ekmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, toparlanacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, işe gösterilen ilginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kasayla ekmek gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında kasayla ekmek görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kasa ekmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek kasası görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kasa ekmek görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kötü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kasayla ekmek kendine geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kasa yumurta görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir