AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş meyve kasası görmek

Kahve falında boş meyve kasası görmek

Kahve falında boş meyve kasası görmek zor zamanlar geçirileceğine, işlerin artacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş meyve kasası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında boş meyve kasası görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş para kasası görmek işlerin kara geçeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına rivayet eder.

Kahve falında boş sebze kasası görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş kasa görmek dertleri biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında meyve kasası görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kasada meyve görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kasalarla meyve görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kasa meyve görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir