AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasada meyve görmek

Kahve falında kasada meyve görmek

Kahve falında kasada meyve görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kasada meyve gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında kasayla meyve görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kasa kasa meyve görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, depresyona gireceğine işaret eder.

Kahve falında boş meyve kasası görmek her istediğini alabileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında kasada meyve görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kasalarla meyve görmek iftiraya maruz kalınacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında meyve kasası görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kasa meyve görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kasa dolusu para görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir