AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş karton kutu görmek

Kahve falında boş karton kutu görmek

Kahve falında boş karton kutu görmek dertlerin aşılacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında boş karton kutu gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Kahve falında boş karton kutu görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karton kutular görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında karton kağıt görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı karton görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karton almak eski bir hastalığın nüksedeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karton koli görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz karton görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kartondan ev yapmak yeteneklerini geliştirmeye, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir