AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz karton görmek

Kahve falında beyaz karton görmek

Kahve falında beyaz karton görmek maddi kayıpların olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ekmeğinin azalmayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz karton gördüyseniz:

  • Popülariteniz artıyor.

Kahve falında beyaz karton görmek para pul sahibi olacağına, iş hayatında başarılı olmaya işaret eder.

Kahve falında sarı karton görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet eder.

Kahve falında renkli karton görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fon kartonu görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi karton görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, küs arkadaşların barışacağına alamet eder.

Kahve falında karton almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kartonla sigara görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karton kağıt görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir