AnaSayfa / Genel / Kahve falında karton kağıt görmek

Kahve falında karton kağıt görmek

Kahve falında karton kağıt görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, işinde terfi alacağına, neşeleneceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karton kağıt gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorum, fikir veya önerilerinizi eleştiri olarak görebilirler.

Kahve falında karton kağıt görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karton koli görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz karton görmek feraha ereceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında karton görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kartondan ev yapmak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında kartondan ev görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bir karton yumurta görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kartonla sigara görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir