AnaSayfa / Genel / Kahve falında karton kutular görmek

Kahve falında karton kutular görmek

Kahve falında karton kutular görmek sermayesini kaybedeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karton kutular gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Kahve falında boş karton kutu görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Kahve falında karton kutular görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi karton görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir karton yumurta görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında karton görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karton koli görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında karton sigara görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karton poşet görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir