AnaSayfa / Genel / Kahve falında karton koli görmek

Kahve falında karton koli görmek

Kahve falında karton koli görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, bahtın açık olmasına delalet etmektedir.

Kahve falında karton koli gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi destekliyor.

Kahve falında karton koli görmek onlardan büyük hayır göreceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fon kartonu görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartonla sigara görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kartonla sigara almak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında karton almak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kartona yazı yazmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karton sigara görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında bir karton sigara görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir