AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı karton görmek

Kahve falında sarı karton görmek

Kahve falında sarı karton görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, mevki kazanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerin artacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı karton gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında sarı karton görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında karton kağıt görmek hayata daha sıkı tutunacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Kahve falında kartondan ev görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi karton görmek daima zinde ve genç kalacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli karton görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartona yazı yazmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kartonla sigara görmek engel tanımayan biri olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karton görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir