AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartondan ev yapmak

Kahve falında kartondan ev yapmak

Kahve falında kartondan ev yapmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kimseye borçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartondan ev yapmak gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Kahve falında kartondan ev yapmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret eder.

Kahve falında kartondan ev görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karton poşet görmek keyfin bozulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında boş karton kutu görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında karton kağıt görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında karton kutular görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında fon kartonu görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Kahve falında karton toplamak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir