AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kafes görmek

Kahve falında boş kafes görmek

Kahve falında boş kafes görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında boş kafes gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında boş kafes görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tel kafes görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafeste güvercin görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Kahve falında kapısı açık kafes görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kafes görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek ruhen güzelleşeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında keklik kafesi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir