AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel kafes görmek

Kahve falında tel kafes görmek

Kahve falında tel kafes görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında tel kafes gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Kahve falında tel kafes görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafese güvercin koymak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kafes görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına inanılır.

Kahve falında güvercin kafesi görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında altın kafes görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde insan görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, refaha erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste kuşlar görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir