AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste güvercin görmek

Kahve falında kafeste güvercin görmek

Kahve falında kafeste güvercin görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yıpranacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafeste güvercin gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Kahve falında kafeste güvercin görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercini kafeste görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafese güvercin koymak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına inanılır.

Kahve falında güvercin kafeste görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına inanılır.

Kahve falında güvercin kafesi görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kafesde güvercin görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir