AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kafes görmek

Kahve falında beyaz kafes görmek

Kahve falında beyaz kafes görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kafes gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında beyaz kafes görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafesde yılan görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine inanılır.

Kahve falında aslanı kafese koymak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yeni bir eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında cam kafes görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir