AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısı açık kafes görmek

Kahve falında kapısı açık kafes görmek

Kahve falında kapısı açık kafes görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapısı açık kafes gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kapısı açık kafes görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık ev kapısı görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında açık kapı kapatmak kazanç elde edeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında açık demir kapı görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında balkon kapısını açık görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kapısı açık araba görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ev kapısı açık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir