AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş su şişesi görmek

Kahve falında boş su şişesi görmek

Kahve falında boş su şişesi görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hanesine bolluk geleceğine, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında boş su şişesi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında boş su şişeleri görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş su şişesi görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boş bira şişesi toplamak geniş rızık elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında boş şarap şişesi görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında boş şişe görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında boş kola şişesi görmek elinin kolunun bağlanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir