AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş pet şişe görmek

Kahve falında boş pet şişe görmek

Kahve falında boş pet şişe görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş pet şişe gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında boş pet şişe görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında pet şişeden su içmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pet şişe su görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ped şişede su görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında pet şişesi görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret eder.

Kahve falında pet şişede su almak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir