AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş plastik şişe görmek

Kahve falında boş plastik şişe görmek

Kahve falında boş plastik şişe görmek maddi olanakların artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş plastik şişe gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında boş plastik şişe görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında plastik şişede su görmek iyi halini yitireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında plastik şişeden su içmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında plastik su şişesi görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında plastik şişe görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında plastik şişe toplamak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında boş içki şişesi görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir