AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş süt şişesi görmek

Kahve falında boş süt şişesi görmek

Kahve falında boş süt şişesi görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, zenginliğe sahip olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, hidayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş süt şişesi gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Kahve falında boş süt şişesi görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş şişe atmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş şişeler görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında boş rakı şişesi görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında boş içki şişesi görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında boş bira şişeleri görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında boş cam şişe görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına yorulur.

Kahve falında boş şişe toplamak sosyal çevrenin değiştirileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir