AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş şişe görmek

Kahve falında boş şişe görmek

Kahve falında boş şişe görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında boş şişe gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Kahve falında boş süt şişesi görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında boş su şişesi görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında boş plastik şişe görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında boş şişe toplamak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında boş içki şişesi görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında boş bira şişeleri görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında boş cam şişe görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir