AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş şişeler görmek

Kahve falında boş şişeler görmek

Kahve falında boş şişeler görmek kısmetlerinin de kapanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş şişeler gördüyseniz:

  • Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında boş şişe toplamak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet eder.

Kahve falında boş bira şişesi toplamak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş rakı şişesi görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında boş su şişesi görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş su şişeleri görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir